Iubitul a părăsit-o pentru că era prea grasă, dar răzbunarea a fost spumoasă

Iubitul a părăsit-o pentru că era prea grasă, dar răzbunarea a fost spumoasă

Sub numele Xiaoxiao, aceasta a postat pe reţeaua socială Weibo, versiunea din China a reţelei Twitter, un mesaj în care îşi anunţa cunoscuţii că i-a trimis mamei fostului iubit o bucată de săpun făcută din grăsimea care i-a fost extrasă în urma unei liposucţii. FOTOGRAFII shanghaiist.com

O tânără din provincia chineză Hunan a găsit o modalitate ciudată de a se răzbuna pe iubitul care a părăsit-o pentru că era prea grasă.

Sub numele Xiaoxiao, aceasta a postat pe reţeaua socială Weibo, versiunea din China a reţelei Twitter, un mesaj în care îşi anunţa cunoscuţii că i-a trimis mamei fostului iubit o bucată de săpun făcută din grăsimea care i-a fost extrasă în urma unei liposucţii. Săpunul din propria ei grăsime a fost trimis ca un cadou cu ocazia Anului Nou Chinezesc.

Aceasta i-a scris iubitului care a umilit-o, Xiaolei, că i-a trimis mamei lui săpunul ca să se spele cu el, dar şi că Anul Nou este „momentul perfect ca să le faci o surpriză ticăloşilor care judecă o carte numai după copertă”.

Xiaoxiao a postat pe contul Weibo fotografii care o înfăţişează pregătindu-se de operaţia de liposucţie, dar şi cu noua înfăţişare. Fostul iubit i-a răspuns supărat tinerei, furios că-l face de râs pe internet, informează shanghaiist.com. 

„Totul s-a terminat între noi, nu era nevoie să faci liposucţie care să-şi scoţi grăsimea şi să mă dezguşti. Nu era necesar nici să-mi scârbeşti mama!”, i-a transmis acesta. În replică, femeia i-a comunicat că le va trimite câte o bucată de săpun tuturor membrilor familiei lui.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: