Incident grav în timpul unei petreceri de swingeri din Germania. Ce s-a întâmplat

Incident grav în timpul unei petreceri de swingeri din Germania. Ce s-a întâmplat

Arhivă

O petrecere cu 300 de persoane într-un club de swingeri dintr-un oraş din vestul Germaniei a fost întreruptă din cauza unui accident.

Oamenii au fost evacuaţi sâmbătă seara după o intervenţie a pompierilor, alarma semnalând o scurgere de  monoxid de carbon.

Doi membri ai clubului au leşinat, iar opt oaspeţi şi un membru al forţelor de intervenţie au primit tratament medical pentru stări de greaţă, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor.

Autorităţile au intervenit prompt pentru a verifica nivelul de monoxid de carbon în clădirea situată în oraşul Hattingen, la nord-est de Koln, dar nu au fost detectate valori anormale, conform Digi24.

Clienţii au putut să revină în club pentru a-şi recupera lucrurile. „Cu toate acestea, petrecerea nu a fost reluată”, a adăugat oficialul. Pompierii şi poliţiştii şi paramedicii au intervenit cu un efectiv de 160 de membri. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că autorităţile de resort urmează să decidă luni dacă vor declanşa o anchetă penală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: