Incident grav în timpul unei petreceri de swingeri din Germania. Ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O petrecere cu 300 de persoane într-un club de swingeri dintr-un oraş din vestul Germaniei a fost întreruptă din cauza unui accident.

Oamenii au fost evacuaţi sâmbătă seara după o intervenţie a pompierilor, alarma semnalând o scurgere de  monoxid de carbon.

Doi membri ai clubului au leşinat, iar opt oaspeţi şi un membru al forţelor de intervenţie au primit tratament medical pentru stări de greaţă, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor.

Autorităţile au intervenit prompt pentru a verifica nivelul de monoxid de carbon în clădirea situată în oraşul Hattingen, la nord-est de Koln, dar nu au fost detectate valori anormale, conform Digi24.

Clienţii au putut să revină în club pentru a-şi recupera lucrurile. „Cu toate acestea, petrecerea nu a fost reluată”, a adăugat oficialul. Pompierii şi poliţiştii şi paramedicii au intervenit cu un efectiv de 160 de membri. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că autorităţile de resort urmează să decidă luni dacă vor declanşa o anchetă penală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite