Un american „mort“ aflat într-o cameră pentru îmbălsămare a revenit la viaţă, susţine legistul local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În statul Mississippi din Statele Unite ale Americii, medicul legist Dexter Howard a fost martorul unui eveniment care aproape l-a lăsat fără cuvinte, unii considerându-l chiar un miracol: o persoană declarată decedată şi pregătită pentru îmbălsămare a reînceput să respire şi să se mişte, potrivit CNN.

În ziua de miercuri legistul a declarat decesul oficial al lui Walter Williams. Medicul a primit pentru prima dată vestea de a la o asistentă din spitalul unde a fost internat Williams, iar ulterior şi fiul persoanei „decedate” a transmis acelaşi despre tatăl său în vârstă de 87 de ani.

Howard şi Byron Porter, două persoane de la o companie de servicii funerare din Lexington, Mississipii, au venit să ridice cadavrul pentru a-l pregăti pentru procesiune funerară. Înainte de prelua corpul neînsufleţit a mai avut loc o verificare a lui Williams, iar actele de părăsire a spitalului au fost completate de medicul legist.

După ce a fost pus într-un sac pentru a-l transporta la locul unde urma să aibă loc funeraliile, acesta a urcat cadavrul în maşină. Însă, în drum spre destinaţia sa ceva ciudat s-a întâmplat, sacul în care era persoana decedată se tot mişca.

Howard şi Byron au declarat că au observat că picioarele sale se mişcau, iar în curând a auzit respiraţia uşoară a lui Williams. Imediat, a fost chemată o ambulanţă, iar după ce paramedicii au aruncat o scurtă privire, fosta persoană decedată a fost dusă la Spitalul Regional Holmes.

„Ei au fost în stare de şoc. Eu am fost în stare de şoc. Cred că toată lumea de la spital a fost în stare de şoc”, a declarat Howard menţionând că în cei 12 ani de când este medic legist al localităţii, nici înainte, nu a fost martorul unui asemenea eveniment.

Singura explicaţie raţională, consideră medicul legist, este că defibrilatorul lui Williams şi-a început activitatea doar după ce corpul fostului „decedat” a fost mutat.

Rudele lui Williams au fost foarte fericite în momentul în care au primit vestea revenirii la viaţă a persoanei apropiate lor. Unii din ei s-au amuzat de întâmplare, în timp ce alţi ay declarat că „Dumnezeu probabil a considerat că nu i-a venit timpul”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite