Imagini spectaculoase: lupta unui surfer cu un rechin, surprinsă în direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O competiţie organizată în Africa de Sud a fost la un pas să se transforme într-o tragedie, după ce unul dintre competitori, surferul Mick Fanning, a fost atacat „în direct” de un rechin.

Sportivul australian, în vârstă de 34 de ani, se pregătea să înceapă concursul Jeffreys Bay Open, în momentul în care un rechin şi-a făcut apariţia în spatele său, relatează BBC.

„Mă pregăteam să mă pun în mişcare, când dintr-o dată am avut senzaţia că cineva se află în spatele meu şi, brusc, am început să fiu tras sub apă”, a declarat Mick Fanning, adăugând că l-a „pocnit în spate” pe rechin, scrie Daily Mail. 

Intervenţia rapidă a echipelor de salvare a făcut ca momentul să nu se sfârşească tragic, iar organizatorii concursului au decis ulterior să anuleze competiţia.

Întreaga confruntare s-a desfăşurat sub privirile îngrozite ale oamenilor veniţi să asiste la concurs şi a fost surprinsă live de camerele de filmat ale televiziunilor care transmiteau evenimentul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Momentul în care un surfer este atacat de un rechin în timpul unei competiţii sportive

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite