Iluzia optică a fetiţei care se scufundă în beton provoacă confuzie în rândul oamenilor

Iluzia optică a fetiţei care se scufundă în beton provoacă confuzie în rândul oamenilor

Foto Reddit

Mama unei copile a postat o fotografie pe reţelele de socializare cu fata ei care pare că se scufundă în beton. Iluzia optică a indus în eroare mai mulţi oameni care s-au străduit minute întregi să înţeleagă ce se petrece.

În imagine, fetiţa poate fi văzută cum stă deasupraa nivelului pământului, iar jumătatea inferioară a coprului se scufundă în sol.

Fotografia a vut 70.000 de aprecieri şi nenumărate comentarii, oamenii spunând că le-a luat minute întregi să se prindă.

„Recunosc că a trebuit să intru la comentarii pentru a vedea despre ce este vorba şi tot m-am străduit puţin să înţeleg”, a postat un utilizator.

În cele din urmă, a venit şi cineva cu explicaţia raţională: ”Întregul prim plan al fotografiei este ca un platou ridicat şi ea stă în spatele acestuia”.

Iar un alt utilizator a subliniat în mod corect: „Măriţi şi vedeţi umbra capului şi a umerilor ei aruncată în stânga jos, de-a lungul vârfului peretelui”, conform Mirror.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările