VIDEO „Huffington Post”: „Pe cimpoi” a artistului Sandu Ciorbă, nominalizare pentru „cel mai ciudat videoclip” de pe internet

VIDEO „Huffington Post”: „Pe cimpoi” a artistului Sandu Ciorbă, nominalizare pentru „cel mai ciudat videoclip” de pe internet

Sandu Ciorbă. FOTO: Myneletv.com

Publicaţia „Huffington Post” consideră, într-un articol de miercuri, faptul că videoclipul melodiei „Pe cimpoi” interpretată de Sandu Ciorbă merită nominalizarea pentru „cel mai ciudat videoclip” de pe internet.

Iniţial, jurnalistul britanic a argumentat faptul că  a crezut că videoclipul a fost făcut de vreun fan al interpretului, nu că ar fi varianta originală. 
 
Totuşi, după ce a consultat şi altă sursă, a ajuns la concluzia că intepretarea în cauză, dat fiind că este varianta oficială, „merită” să fie nominalizată la categoria „cel mai ciudat videoclip de pe internet” 
 
Despre videoclipul „faimosului artist Sandu Ciorbă”, jurnalistul scrie că, potrivit unei descrieri de pe Vafli, e vorba de un videoclip care poate „alunga spiritele rele” şi aduce o bună  dispoziţie.    
  
Melodia care a atras atenţia şi celor din vest, poate fi ascultată aici.
 

 
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: