„Grizzly Man” şi prietena sa au murit în chinuri în urma atacului unui urs uriaş. Detalii înfiorătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ursul a fost găsit şi împuşcat de rangeri, iar din stomacul său s-au strâns patru saci cu rămăşiţe uman FOTO Pixabay
Ursul a fost găsit şi împuşcat de rangeri, iar din stomacul său s-au strâns patru saci cu rămăşiţe uman FOTO Pixabay

Un bărbat din Alaska, cunoscut ca „Grizzly Man”, datorită pasiunii sale pentru urşii bruni, a fost ucis, în urmă cu câţiva ani, împreună cu prietena sa, de un urs, în timp ce se aflau într-o expediţie cu cortul. Detaliile înfiorătoare care descriu atacul au apărut abia acum, după ce a fost realizat şi un film documentar despre această poveste, potrivit Daily Star

Bărbatul era cunoscut pentru faptul că era un iubitor al naturii, ecologist şi fondator al unei fundaţii pentru apărarea urşilor, care căuta să intre în contact cu animalele periculoase, relatează Stirile Pro TV

Resturile celor doi au fost descoperite de Willy Fulton, pilotul de elicopter care venise să-i preia după un weekend petrecut în mijlocul naturii, în pădurea din Alaska. Corturile erau rupte, cina era neatinsă iar încălţămintea cuplului era aşezată în faţa intrării în cort. 

Au murit în chinuri

Astfel că, potrivit sursei citaete, pilotul a chemat rapid rangerii, bănuind ce se întâmplase acolo, şi împreună au cercetat împrejurimile. 

Cele mai negre temeri li s-au adeverit repede, pentru că în apropiere au descoperit resturi din cadavrele celor doi oameni, care poposiseră peste noapte în sălbăticie cu gândul să studieze...urşii. Capul bărbatului a fost găsit alături de o bucată din coloană vertebrală, iar nu departe, braţul său drept, care mai avea ceasul de mână.

De altfel scena atacului ursului a fost înregistrată pe camera video, însă doar audio, deoarece nu apucase să scoată capacul de pe obiectiv.

Bărbatul îşi spunea „Grizzly man” şi venea cu cortul în mijlocul urşilor sălbatici din Alaska de 13 veri la rând. Era un fost alcoolic şi dependent de droguri, care spunea că se simte mult mai în siguranţă în mijlocul fiarelor decât în oraşe, cu oamenii.

Atacul a avut loc în vara anului 2003, dar detalii despre acesta au fost publicate abia acum de presa britanică, după ce au apărut într-un documentar. Ursul a fost găsit şi împuşcat de rangeri, iar din stomacul său s-au strâns patru saci cu rămăşiţe umane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite