Greşeală mortală: l-au cinstit cu un pahar de detergent lichid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO modelo-119.wp.site.com.br
FOTO modelo-119.wp.site.com.br

Un bărbat din Spania a murit după ce a comandat un pahar cu vin, dar a fost servit din greşeală cu detergent industrial.

Andres Lorente, în vârstă de 50 de ani, a fost dus de urgenţă la un spital din apropierea oraşului Vinaros, din estul Spaniei, dar nu a mai putut fi salvat. Bărbatul a suferit arsuri grave la nivelul traheei, gâtului şi stomacului.

„Toate probele arată că această nenorocire s-a produs din cauza neglijenţei, nu în mod indenţionat. Detergentul industrial a fost depozitat într-o sticla goală de vin în frigider, iar aspectul, textura şi culoarea sa îl făceau uşor de confundat cu vinul comandat de victimă. Chiar dacă a luat doar o mică înghiţitură, i-a fost fatală‟, a declarat un oficial de poliţie desemnat cazului.

Tragicul eveniment a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Ofiţerii de poliţie au confirmat că patronul localului a fost arestat fiind suspectat de omor prin imprudenţă, dar a fost mai apoi eliberat pe cauţiune. Activitatea barului a fost sistată în urma tragediei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite