VIDEO Un chinez mănâncă bătaie ca să nu moară de foame

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO odditycentral.com
FOTO odditycentral.com

Xie Shuiping, un chinez în vârstă de 48 de ani, îşi câştigă traiul de pe urma unei ocupaţii destul de dureroase. Supranumit „sacul de box uman“, asiaticul acceptă să fie lovit de străini în schimbul unei sume de bani.

Xie oferă reprezentaţii pe stradă sau în baruri, „spectacole“ care durează aproximativ 20 de minute, timp în care fiecare doritor poate să-i aplice câte trei pumni zdraveni în zona abdomenului.

 Bărbatul reuşeşte să strângă şi până la 2.500 de euro pe lună doar pentru că acceptă ca alţii să-şi reverse pe el furia acumulată din diverse motive, cum ar fi o ceartă cu şeful sau cu partenerul de viaţă, dar şi pentru că mulţi se distrează testându-şi astfel puterea.

Chinezul este înzestrat cu o rezistenţă fizică neobişnuită, forţă cultivată în timpul anilor lungi de muncă grea, dar şi ca urmare a practicării qigong, o artă străveche a cultivării sănătăţii, vitalităţii, longevităţii şi spiritului.

Dacă te-a supărat şeful sau soţia, nu te lua de ei. Varsă-ţi furia pe mine. Să luptăm pentru o societate în care să domnească armonia, este deviza după care se ghidează Xie.  

Cariera lui Xie a luat avânt în 2004, după ce a luat parte la un eveniment promoţional, într-un supermarket.Clienţii au fost invitaţi atunci să-l lovească peste cap cu sticle de vin, iar evenimentul se pare că a avut un succes nebun, conform odditycentral.com. „La început am acceptat să mă las bătut pentru că mi s-a părut amuzant, nu m-am gândit că aş putea să devină o ocupaţie. Mai târziu, am realizat că nu pot trăi fără bani“, a povestit sacul de box uman.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite