FOTO VIDEO Cea mai grasă dansatoare la bară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mirror UK
FOTO Mirror UK

LuAyne Brown este o dansatoare la bară care cântăreşte nici mai mult, nici mai puţin de 115 kilograme. Femeia, în vârstă de 29 de ani, spune că niciodată nu s-a simţit mai sexy.

Condusă de dorinţa de a-şi accepta propriul corp, LuAyne reuşeşte să uimească de fiecare dată audienţa prin unduirile sale. De la şpagat şi până la a sta în coate, cu capul în jos, corpolenta dansatoare spune că nu există mişcare pe care nu o poate executa.

„Mereu am dansat şi am fost activă. În tinereţe am fost majoretă, am jucat hockey şi adoram înotul. După ce am născut, în 2004, am ştiut că nu voi mai putea pierde kilogramele depuse, aşa că am decis că trebuie să fac ceva. Când am intrat pentru prima dată în sala de dans, m-am simţit groaznic, dar odată ce a început muzica, am uitat de ce eram emoţionată. Nu m-am mai simţit aşa sexy de ani de zile”, mărturiseşte femeia, originară din Hanovra, Germania. 

image

Mama a doi copii, LuAyne se bucură de susţinerea familiei sale, dar şi de cea a fanilor pe care i-a cucerit cu ajutorul reţelelor de socializare. Aceştia au încurajat-o să meargă la „America's Got Talent”, echivalentul emisiunii „Românii au talent” din Statele Unite.

image
image

Scopul femeii a rămas, însă, acelaşi încă din anul 2008: câştigarea unei competiţii de dans la bară. Deşi a participat la nenumărate astfel de concursuri şi a fost de multe ori pe punctul de a câştiga, ea nu a reuşit, până în prezent, să ocupe primul loc în niciuna dintre competiţii.

   

image

„Principalul meu scop este să câştig. Am ajuns în câteva finale şi m-am bucurat de aprecierea publicului, dar nu am câştigat. De asemenea, mi-ar plăcea la nebunie să fac din dans o carieră, să călătoresc în toată lumea pentru spectacole sau să predau lecţii de dans. Dacă îţi iubeşti slujba, nu vei simţi că munceşti nici măcar o zi”, spune LuAyne Brown.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite