FOTO Purceluşa Penelope Popcorn are 40.000 de fani pe Instagram, mai mulţi decât Andreea Bănică sau Alex Velea

FOTO Purceluşa Penelope Popcorn are 40.000 de fani pe Instagram, mai mulţi decât Andreea Bănică sau Alex Velea

FOTO Oddity Central

Purceluşa Penelope Popcorn are un an, este din California şi face senzaţie pe internet prin „stilul” său vestimentar şi copitele vopsite cu ojă.

Purceluşa-vedetă a reuşit să cucerească internetul, mai ales reţeaua de socializare Instagram, unde este urmărită de peste 40.000 de oameni. Prin comparaţie, vedete cunoscute din showbiz-ul românesc nu au reuşit încă performanţa Purceluşei Popcorn. Andreea Bănică abia a strâns 9.126 de fani pe contul de Instagram, Andreea Bălan are 8.695, iar Alex Velea a adunat 28.000. 
 
„Am îmbracat-o şi i-am făcut unghiile de când era doar un bebeluş, aşa că nu este deloc deranjată de îmbrăcăminte şi de şedinţe foto. Este foarte răbdătoare”, spune stăpâna animalului, mama a doi copii. Aceasta precizează că purceluşa este instruită să-şi facă nevoile „la oliţă” şi că este dresată să facă o mulţime de trucuri.
 „Îi plac şedinţele foto, pentru că este răsplătită cu fel şi fel de deserturi. Îi plac cel mai mult coroniţele cu flori şi fundiţe, care nu sunt prea incomode, dar poartă cu plăcere şi un pulover gros atunci când este frig afară. Fiul şi fiica mea au venit cu ideea creării unui cont de Instagram în timpul vacanţei de Crăciun. Acesta a fost proiectul lor. S-au gândit că ar fi amuzant să arătăm tuturor cât este de drăguţă, cu rutina ei, cu ţinutele şi cu personalitatea sa atât de simpatică”, a spus stăpâna Penelopei.

 
Penelope Popcorn se bucură de o popularitate incredibilă pe contul său de Instagram – copiii stăpânei scriu postările ca şi cum ar fi scrise de ea. „Mă gândesc să merg la o audiţie pentru un spectacol. Poate de-asta m-am născut încălţată cu pantofi cu toc”, au scris micuţii la descrierea unei poze, în numele purceluşei.
   

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările