FOTO Preşedinţii Belarusului şi Turkmenistanului, ironizaţi pentru o fotografie ilară în timpul unei întâlniri de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinţii fostelor state sovietice Belarus şi Turkmenistan au fost fotografiaţi la Minsk udând un copac plantat pe Aleea Oaspeţilor Onorifici din capitala bielorusă, deşi afară ploua iar celor doi şefi de stat li se ţineau umbrelele.

Fotografia a fost făcută în timpul unei vizite oficiale a preşedintelui turkmen Gurbanguly Berdimuhamedov la Minsk. Plantarea simbolică a copacilor pe Aleea Oaspeţilor de Onoare este un eveniment protocolar tradiţional pentru preşedintele bielorus, Aleksandr Lukashenko, când primeşte în vizită alţi lideri de stat.

Cei doi au plantat un brad şi apoi, împotriva oricărui curs al logicii, au udat proaspăt-plantatul pom în timp ce subalterni ai lor le ţineau umbrele deasupra capului. 

image

Imaginea nu a fost trecută cu vederea de utilizatorii reţelelor sociale, care i-au ironizat pe cei doi şefi de stat. Un utilizator Twitter a comentat că fotografia „defineşte lumea post-sovietică” în cele două ţări.

„Reprezintă absurditatea conducerii moderne” a comentat un utilizator pe Facebook, în timp ce altul l-a ironizat şi pe premierul britanic David Cameron: „Agenţia de relaţii publice a lui Cameron lucrând pentru clienţi noi”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite