FOTO Omul-şvaiţer: băiatul care a dus la extrem arta corporală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul a cheltuit peste 5.000 de euro pe modificările extreme la care a recurs FOTO arabalyom.com
Băiatul a cheltuit peste 5.000 de euro pe modificările extreme la care a recurs FOTO arabalyom.com

Joel Miggler, un tânăr în vârstă de 23 din Germania, are 27 de piercinguri, şase tatuaje şi un implant. Găurile imense din obraji, care lasă dinţii la vedere, sunt cea mai recentă şi cea mai şocantă modificare adusă corpului său.

Obsesia sa a început odată cu lărgirea găurilor din lobul urechii şi a continuat până când tânărul şi-a făcut găuri uriaşe, cu un diametru de 36 de milimetri, în obraji. „Aspiraţia mea este să le pot lărgi până la 40 de milimetri”, a mărturisit Joel. Bitatul a cheltuit pe modificările extreme peste 5.000 de euro. 

În ciuda înfăţişării sale extreme, Miggler insistă că neobişnuitele găuri din obraji nu îi afectează nicicum stilul de viaţă. Singurul lucru diferit pe care trebuie să-l facă este că trebuie să mănânce cu îmbucături mici pentru ca alimentele să nu-i iasă din gură. 

image

FOTO zimkasi.com

Mama artistului i-a susţinut deciziile legate de corpul său, însă de data aceasta nu este foarte încântată de tunelurile din obraji. Aparent, găurile din obraji nu-i creează probleme nici în viaţa amoroasă: Joel are o relaţie de şase luni cu o altă artistă din branşă. Exceptând reacţiile negative stârnite pe diverse site-uri de socializare, Miggler spune că nu a avut până acum probleme cu oamenii. „Când merg pe stradă, oamenii se holbează sau, uneori, îmi pun întrebări, în caz că sunt interesaţi de accesoriile mele. Mă discriminează şi mă jignesc doar pe reţelele sociale”, a mai declarat acesta, potrivit „Daily Mail”. 

image

FOTO falabahia.com

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite