FOTO Cele mai urâte tatuaje din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu întotdeauna "operele de artă" tatuate reproduc întocmai fotografiile
Nu întotdeauna "operele de artă" tatuate reproduc întocmai fotografiile

Nu toţi tatuatorii sunt artişti, aşa cum pretind, iar internetul este plin de dovezi ale eşecului lor. „Operele de artă“ ridicole pot fi retuşate doar în cazurile fericite.

Tatuajul ar trebui să fie o formă de exprimare, dar se întâmplă uneori ca ideea să nu fie exprimată clar ori să nu fie reprezentată într-o manieră tocmai artistică. Rezultatul: tatuaje atât de nereuşite, încât sfidează bunul gust. 

Că este vorba despre simboluri nereuşite ori despre picturi naive, unele tatuaje sunt la limita ridicolului. De vină pentru aceste „opere de artă“ sunt uneori tatuatorii lipsiţi de talent ori de experienţă, iar alteori - clienţii, care vin cu idei nu tocmai inspirate.

Campion la categoria tatuaje-portret nereuşite este cel al americanului Chad Stahl, 38 de ani, care a vrut să-şi imprime pe piele portretul răposatei sale soţii, Mindy. Portretul rezultat, care a costat 450 de dolari în 2007, a fost înspăimântător. 

„Când inflamaţia pielii a dispărut, portretul nu semăna deloc cu Mindy – dinţii ei erau ca de diavol. Îmi era ruşine să port cămăşi cu mânecă scurtă şi nu voiam să arăt nimănui tatuajul, dar toţi oamenii din oraşul meu ştiau de el“, a povestit Chad într-un interviu acordat site-ului Yahoo! Shine. 

Bărbatul a reuşit de curând să retuşeze „opera de artă“ cu ajutorul unui artist tatuator, iar portretul se aseamănă acum celui original. Acesta este însă un caz fericit, pentru că desenele imprimate pe piele nu pot fi întotdeauna retuşate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite