FOTO Cele mai neobişnuite locuri în care au ales să facă sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum le spune şi numele, relaţiile intime trebuie să rămână private. Uneori, însă, pentru a-şi condimenta viaţa sexuală, unele cupluri se abat de la această regulă şi duc relaţiile sexulae pe culmi nebunuite sau mai bine zis, în locuri nebănuite.

Publicaţia britanică „Mirror“ a întocmit o listă cu câteva dintre cele mai neaşteptate locuri în care îndrăgostiţii peste măsură şi-au arătat dragostea, uneori, prea evident. De la cabine telefonice la o macara sau o biserică, toate fac parte din locurile în care plăcerea sexului nu a putut să fie ignorată.

Turnul cu ceas

Un cuplu fără prea multe inhibiţii a crezut că cel mai bun loc pentru a face sex este un turn cu ceas vechi de peste 105 ani, din Sydney, Australia, chiar în mijlocul zilei. În jurul orei 15:30, locuitorii oraşului şi turiştii veniţi la Broadway Shopping Centre, magazin din apropierea monumentului istoric, au rămas cu ochii aţintiţi spre ceas minute bune.

image

Sex fără restricţii de viteză

Un tânăr norvegian a fost prins făcând sex cu prietena lui, în timp ce conducea cu peste 130 de kilometri pe oră. Poliţia rutieră a oprit maşina în care se aflau cei doi doar pentru că mergea cu 133 de kilometri pe ora într-o zonă în care limita de viteză era de 100. Astfel, ofiţerul de poliţie a descoperit că şoferul era implicat şi în alte activităţi decât condusul. „Maşina mergea dintr-o parte în alta pentru că femeia stătea în poala bărbatului în timp ce acesta conducea“, a declarat poliţistul Soendre Buskerund.

În staţia de tramvai

Un cuplu a fost surprins, de camerele de filmat ale postului britanic CCTV, în timp ce făcea sex într-o staţie de tramvai. Deşi operatorul camerei le-a cerut să plece de acolo, cei doi, o femeie în vârstă de 29 de ani şi prietenul ei mult mai tânăr, de 17 ani, l-au ignorat şi şi-au văzut de treabă. Poliţia a fost sesizată, iar cei doi au fost arestaţi şi duşi, pentru o noapte, la închisoare, unde au stat separat. Au fost eliberaţi după o zi.

În cabina telefonică

În 2008, un bărbat şi o femeie din Marea Britanie nu s-au sfiit de cei care treceau prin apropierea unei cabine telefonice, şi s-au angajat într-o partidă de sex, timp de 40 de minute. „Nici măcar nu le păsa de cei care priveau“, a spus unul dintre trecători.

În sala de judecată

Judecătorul american Donald Thompson a fost trimis la închisoare după ce a fost prins, în timpul derulării unui proces, că utiliza o pompă pentru mărirea penisului. În timpul unui proces din 2006, judecătorul s-a folosit de jucăria sexuală pentru a trece mai uşor peste plictiseala din timpul acţiunii judecătoreşti.

În confesional

Un cuplu din Cesena, Italia, a dat un nou înţeles termenului de „comuniune“, chiar în locul unde acest lucru este stabilit: în biserică. Poliţia a fost solicitată după ce enoriaşii au reclamat că se aud „gemete“ din confesional, în timpul slujbei. Cei doi îndrăgostiţi se aflau sub influenţa alcoolului, fiind avertizaţi pentru acte cu caracter obscen într-un loc sfânt. 

Sex la înălţime

Pentru Justin Dunn şi Nicole Albert din statul american Florida, sexul nu are nicio limită. Aceştia s-au căţărat pe macaraua tatălui lui Justin, în plină zi, unde şi-au făcut de cap. Poliţia nu a fost chemată, însă vecinii le-au spus să fie mai discreţi pe viitor.

Nici măcar trenul nu i-a putut opri

În 2008, un cuplu din Africa de Sud a decis să se aşeze pe şinele de tren şi să facă sex. Atunci când conductorul a fluierat că trenul va pleca, cei doi au ignorat semnalul şi nu s-au ridicat decât după ce au terminat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite