Filipine. Un bărbat a fost atacat de un crocodil pe care îl credea de plastic, în timpul unui selfie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost atacat de un crocodil pe care îl credea de plastic într-un parc din Filipine FOTO captură news.com.au
Un bărbat a fost atacat de un crocodil pe care îl credea de plastic într-un parc din Filipine FOTO captură news.com.au

Un bărbat din Filipine a avut norocul să scape cu viaţă după ce a vrut să-şi facă selfie cu un crocodil pe care l-a crezut din plastic, potrivit  news.com.au.

Nehemias Chipada, 68 de ani, care îşi sărbătorea ziua de naştere, a mers în parcul de distracţii Amaya View din Cagayan de Oro, un oraş de pe insula Mindanao, unde s-a pozat lângă diferite exponate.

Din nefericire a făcut o confuzie gravă când a crezut că un crocodil de patru metri aflat într-un bazin este din plastic, pentru că stătea nemişcat.

Aşezat liniştit pe marginea bazinului pentru a-şi face un selfie, a fost atacat de crocodilul cât se poate de real, trezindu-se cu braţul în gura acestuia.

Cu ultimele puteri şi cu sângele şiroindu-i din braţ, Nehemias Chipada a reuşit să se salveze din prinsoare şi să se refugieze departe de animal.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă după ce a suferit răni şi  fracturi la braţ şi coapsă.

„Nu erau panouri care să ne avertizeze că există un pericol. Dacă ar fi existat, nu am fi mers niciodată acolo”, a acuzat familia bărbatului administraţia parcului care a respins acuzaţiile, deşi a fost de acord să  plătească cheltuielile de spitalizare.

Negăm acuzaţia de neglijenţă. Au spus că au crezut că acel crocodil este o replică artificială, dar acea zonă este de fapt restricţionată. Există avertismente şi atenţionări constante de la ghizii noştri.”, a spus CEO-ul Amaya View, Candy Unabia. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite