Fabiana, femeia care vânează broaşte pentru a le transforma în bikini FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginebro
Imaginebro

O tânără creează bikini din broaşte împăiate, iar pozele în care poartă „operele de artă” au devenit virale. „Aş putea să merg la mall să îmi cumpăr un costum de baie, dar n-aş găsi unul care să întoarcă la fel de multe capete“, spune tânăra.

Fabiana LeFleur a decis, la 28 de ani, să ajungă un nume sonor în lumea modei. Trendul materialelor alternative i s-a potrivit perfect, motiv pentru care a ales să facă ceva cu adevărat... alternativ. 

Fabiana a crescut în Louisiana şi nu este străină de tehnicile de vânătoare, tatăl ei fiind vânător. 

„Când tatăl meu vâna o căprioară, mă învăţa că nu trebuie să pierdem nimic. Mâncam carnea, tăbăceam pielea şi uneori chiar făceam cuţite din oasele animalului”, a declarat femeia pentru KLFY TV.

Povestea sa a devenit virală, iar presa internaţională a căutat să afle mai multe despre îndeletnicirea bizară. Într-un alt interviu, LeFleur a spus că partea cea mai grea este jupuirea broaştelor. 

„Personal, cred că jupuirea viermilor este cu adevărat scârboasă, nu văd vreo problemă în a coase câteva broaşte“, susţine tânăra.

Femeia speră ca acţiunile ei, devenite virale, să inspire şi alţi oameni să recicleze diverse materiale. Cu toate acestea, Fabiana nu vrea să intre în afaceri. Spune că materia primă este prea greu de procurat şi nu vrea să facă prea multe broaşte să sufere. 

Imagine indisponibilă
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite