Erecţie în valoare de 750.000 de dolari. Autorităţile americane trebuie să plătească suma unui deţinut care nu a primit tratament adecvat în închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un deţinut care rămâne doar cu potenţa financiară. FOTO news.com.au
Un deţinut care rămâne doar cu potenţa financiară. FOTO news.com.au

Deţinutul american Rodney Cotton (50 de ani) a obţinut o despagubire de 750.000 de dolari dupa ce a acuzat de neglijenţă cadrele medicale de la centrul de detenţie din Manhattan, unde acesta fusese încarcerat, potrvit break.com.

În anul 2012, Cotton a dat în judecată administraţia închisorii în care se afla, solicitând iniţial daune în valoare de 10 milioane dolari. Barbatul susţinea faptul că medicii închisorii i-au administrat un tratament inadecvat, producându-i o erecţie continuă timp de 6 zile, 

În urma incidentului, erecţia în cauză au dus la apariţia unor disfuncţionalităţi ale penisului.

Cotton a fost lasat să se chinuie ân celula sa, fără ajutor, timp de şase zile. Contrar practicilor standard, medicii au refuzat să-l trimită la un spital din New York, considerand că Rodney Cotton se preface.

Instanţa i-a dat dreptate zilele trecute, iar statul american urmează să îl despăgubească cu 750.000 de dolari (680.000 de euro). 

„Mi-am pierdut bărbăţia. Nu mai cobora şi mă durea groaznic. Dacă aş avea de ales între bani şi un penis funcţional, aş alege imediat a doua variantă. Cu ajutorul acestei sume de bani, mă voi muta la fiica mea din Atlanta şi voi începe o nouă viaţă“, a declarat Cotton pentru New York Daily News. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite