Dresuri anticelulită cu vitamina E şi miere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dresuri vitamine

O firmă britanică a lansat de curând un model mai special de dresuri, care au în structură vitamina E, miere şi unt de shea. Aceşti nutrienţi netezesc pielea şi combat celulita, promit producătorii.

Uitaţi de cremele şi de masejele anticelulită! De acum, există o alternativă ma comodă pentru a atenua aspectul de coajă de portocală: un tip de dresuri care au în structură substanţe cu proprietăţi anticelulită şi antiîmbătrânire. Reprezentanţii firmei Charnos, autoarea invenţiei, au explicat că dresurile conţine microcapsule cu un amestec de nutrienţi: vitamina E, miere, unt de shea şi alge brune.

dresuri

Vitamina E are puternice proprietăţi antioxidante ce încetinesc îmbătrânirea pielii. Algele brune îmbunătăţesc tonusul cutanat şi circulaţia sangvină, având astfel proprietăţi anticelulitice. Untul de shea hidratează intens pielea, iar mierea are proprietăţi antibacteriene şi de regenerare a tegumentului. Aceste substanţe sunt eliberate treptat pe parcursul zilei, în timp ce femeia merge. 

Dresurile sunt utile şi pentru atenuarea senzaţiei de picioare obosite. Ele exercită o uşoară compresie asupra ţesuturilor şi activează astfel circulaţia limfatică – picioarele se umflă din cauza circulaţiei limfatice deficitare. Dresurile rezistă la 25 de spălări şi costă 6 lire sterline. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite