Două tinere au fost ucise de o combină agricolă într-un lan de porumb. Una din ele a sunat la 112 şi a agonizat ore bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două tinere ucise în lanul de porumb FOTO Corriere it
Două tinere ucise în lanul de porumb FOTO Corriere it

Două tinere marocane, de 28 şi 32 de ani, au fost găsite moarte, sâmbătă seara, într-un lan de porumb din Italia. Ele au fost strivite de o combină agricolă, una dintre ele reuşind să ceară ajutorul autorităţilor, dar în zadar.

Şoferul utilajului, Andrea P., 28 de ani, stropea cu insecticid lanul de porumb înalt de câţiva metri, când le-a lovit pe Sara El Jaafari, de 28 de ani, şi Hanan Nekhla, de 32 de ani, două tinere marocane, potrivit La Stampa.

Hana a murit instantaneu, iar Sara a mai trăit puţin timp, reuşind să dea alarma la 112, şi să anunţe autorităţile că „este rănită, iar prietena ei este moartă”.

Mesajul a fost transmis în limba arabă, iar echipele de salvare au pornit în căutarea celor două tinere abia după ce un translator a tradus mesajul. Cadavrele au fost descoperite la 30 de ore după apelul telefonic.

Potrivit legiştilor însă, rănile suferite de Sara la picioare şi bazin au fost atât de grave, încât intervenţia unui echipaj de prim-ajutor ar fi fost în zadar, potrivit Il Giorno.

Anchetatorii încearcă să afle acum în ce condiţii s-a petrecut tragedia

Potrivit sursei citate, tinerele ar fi fost însoţite de doi bărbaţi, de 21 şi 35 de ani, de asemenea marocani, care ar fi asistat la accident, dar care au fugit apoi fără să anunţe autorităţile. Cei doi au fost identificaţi, iar seara unul dintre ei a fost dus la Parchetul din Lodi, pentru a fi audiat de procurori.

Lângă fete fiind găsite şi câteva pături, sticle şi o folie, care ar fi putut fi folosită pentru consumul de droguri.

Suspectat pentru omor calificat este momentan şoferul, care însă susţine că nu le-a văzut pe tinere. Andrea P., în vârstă de 28 de ani este fermier în Lacchiarella, Italia.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite