Descoperire pe un munte de pe Marte. Un bărbat a găsit chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani” a fost descoperit în munţii de pe Marte.
„Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani” a fost descoperit în munţii de pe Marte.

Scott C Waring, din Taiwan, crede că a văzut faţa unui marţian sculptată în piatră pe Marte. El crede că sculptura, similară cu cele ale preşedinţilor SUA din Muntele Rushmore, ar putea avea o vechime de până la 10.000 de ani, ceea ce ar putea fi o dovadă că planeta roşie a fost locuită, în trecut.

„Am găsit figura străveche a unui extraterestru sculptată în partea de sus a muntelui. Acesta arată ca profilul lateral al unei specii extraterestre aproape asemănătoare omului.

Faţa este construită de-a lungul dealului într-un mod care seamănă foarte mult cu Muntele Rushmore şi cu preşedinţii americani sculptaţi pe el. Din analiza uzurii suprafeţei, cred că aceasta are o vechime de peste 10.000 de ani!

Această faţă ne oferă o idee despre cum arătau extratereştrii care au populat planeta Marte cu mult timp în urmă. Ei erau în mod clar inteligenţi, deoarece au sculptat această faţă pe munte. Este o dovadă incontestabilă că au existat fiinţe raţionale pe Marte”, a spus bărbatul potrivit Daily Star.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite