De teamă să nu rămână singur, un bărbat şi-a ţinut fratele decedat pe canapea timp de câteva luni. Ce alte activităţi au mai făcut împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Un bărbat din Ucraina şi-a ţinut fratele decedat pe canapea timp de câteva luni, comportându-se ca şi cum ar fi fost în viaţă, mâncând şi dormind alături de el. Cei care au dat alarma au fost vecinii, care au realizat că nu îi mai văzuseră pe cei doi.

Luni la rând, un bărbat din Novomoskovsk, Ucraina, a trăit alături de cadavrul fratelui său, pentru că „îi era frică să nu fie singur”

Andrey, în vârstă de 42 de ani, a murit, cel mai probabil în urma unui atac de cord. Fratele lui mai mare, Valeriy (52 de ani) nu a putut însă să îl înmormânteze, dormind lângă el, luând masa cu el, un cadavru care deja se afla într-o stare vizibilă de descompunere.

Vecinii s-au îngrijorat aşa că au mers să-i verifice pe cei doi fraţi. Albina, o femeie care locuieşte alături, a declarat că a intrat în casa celor doi, unde a simţit „o duhoare îngrozitoare”. Până la descoperirea macabră a mai fost doar un pas.  O figură umană zăcea pe canapea. Era acoperită cu o pătură. Când am aruncat pătura deoparte, am văzut un schelet uman putrezit. Valeriy a dormit şi a luat o masă lângă cadavrul în descompunere timp de câteva luni. L-a tratat pe fratele său de parcă ar fi fost în viaţă, continuând să vorbească cu el. A spus că se teme de singurătate".

Poliţia a fost sesizată de către vecini, iar corpul mumificat a fost dus la o morgă. Conform purtătorului de cuvânt al poliţiei, pe corp nu au fost găsite semne de violenţă, iar moartea a fost una naturală. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite