Date spre adopţie la naştere, două tinere  au descoperit că sunt surori după ce s-au împrietenit la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julia Tinetti (stânga) împreună cu sora sa Cassandra Madison FOTO Facebook
Julia Tinetti (stânga) împreună cu sora sa Cassandra Madison FOTO Facebook

Viaţa bate filmul în unele situaţii. Este şi cazul a două tinere originare din Republica Dominicană care au descoperit că sunt surori la locul de muncă, unde s-au împrietenit, relatează people.com.

Julia Tinetti, 31 de ani, şi Cassandra Madison, 32 de ani, s-au cunoscut în 2013, pe când lucrau în acelaşi bar din oraşul american New Haven. Tinerele s-au amuzat pe seama faptului că seamănă destul de mult în unele privinţe, având chiar şi tatuaje identice. Ulterior, au descoperit că asemănărea nu este deloc întâmplătoare.

„Am devenit prietene, am început să ne îmbrăcăm la fel şi să le spunem tuturor că suntem surori”, a declarat Cassandra.

Într-o zi, Julia şi Cassandra au decis să compare documentele de adopţie. Nu au descoperit nimic care să indice legătura lor de sânge, dar acest lucru nu le-a convins că nu ar putea o legătură mai puternică decât o simplă prietenie.

În urma unui test ADN, Cassandra şi-a descoperit tatăl biologic, în Republica Dominicană. În timpul unei vizite în ţara de origine, tânăra a aflat că mai avea şase rude, inclusiv o soră care fusese dată spre adopţie în Statele Unite, la fel ca ea.

„L-am întrebat pe tatăl meu dacă a mai dat spre adopţie un alt copil şi mi-a răspuns afirmativ. Am sărit imediat în maşină spre Julia, pentru a-şi face şi ea testul ADN. Suntem surori. Aceeaşi mamă, acelaşi tată. Doar două fete care s-au întâlnit la locul de muncă şi au descoperit că sunt surori”, a scris Cassandra pe contul său de Facebook.

„E genul de poveste pe care o vezi la TV. Nu aveam în plan să-mi găsesc familia biologică. Am crescut cu părinţi adoptivi minunaţi, aşa că nu am simţit neapărat nevoia să aflu”, a reacţionat Julia, potrivit people.com.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite