Cuplu despăgubit de guvernul SUA, după ce câinele le-a mâncat sute de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sundance, un Golden Retriever cu un singur ochi şi în vârstă, a reuşit să-şi deposedeze stăpânii de cinci bancnote de 100 de dolari pe care le-a mâncat fără ştirea lor. Totuşi, guvernul SUA a înapoiat banii americanilor care îl îngrijesc pe Sundance, după ce au trecut prin încercări puţin plăcute pentru a recupera bucăţile de bancnote nedigerate.

Sundance pozează cu un cec de 500 de dolari în gură, bani rambursaţi stăpânilor lui de către guvernul Statelor Unite ale Americii, deşi tot el este vinovat că mâncat cele cinci bancnote de câte 100 de dolari.

Americanii Wayne Klinkel şi soţia lui din oraşul Helena, statul California, şi-au lăsat nesupravegheat câinele rasa Golden Retriever, în vârstă de 12 ani, în maşina personală în timp ce au luat cina la un restaurant.

După terminarea mesei, cei doi au realizat că toţii bani erau în maşină şi s-au întors pentru a lua o parte din ei, însă patru dintre cele cinci bancnote fuseseră înghiţite, iar cea din urmă era mâncată doar pe jumătate.

Iniţial, stăpânii lui Sundance au fost furioşi pe el. Dar la scurt timp şi-au adus aminte că bucăţile de hârtie nu sunt digerate şi au decis să folosească această informaţie în favoarea lor.

Klinkel a recuperat fragmentele de bancnote din fecalele câinelui, le-a înmuiat în apă cu detergent,  le-a curăţat şi, în cele din urmă, le-a reasamblat. Americanul a mers cu noile hârtii valorice la o bancă locală.

Ulterior, acestea au fost trimise mai departe la Trezoreria Statelor Unite, având ataşată o notă explicativă. Deşi întâmplare a avut loc acum un an, eforturile lui Klinkel au fost răsplătite această săptămână, când a primit un cec de 500 de dolari care înlocuiesc bancnotele pierdute.

 

 

 

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite