Cum sună o melodie „cântată” la maşina de spălat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O trupă de muzică electronică originară din Baltimore, Statele Unite, a anunţat că va lansa în curând un album cu piese „compuse‟ în pivniţa casei, cu ajutorul sunetelor maşinii de spălat.

Trupa Matmos, compusă din doi artişti (foto), a anunţat primul album cu muzică „cântată” de maşina de spălat., dar nu se află la prima iniţiativă muzicală ieşită din comun. În trecut, cei doi au folosit şi sunetele generate de uterul unei vaci în creaţiile lor muzicale. 

Albumul pe care urmează să îl lanseze, despre care spun că conţine „un gen muzical surprinzător de plăcut‟, se numeşte „Ultimate Care II‟ şi are o durată de 38 de minute. 

„Am «cules» din vocabularul bogat al maşinii de spălat toate acele pufăituri ritmice, sunetele din timpul ciclurilor de centrifugare, sunetele metalice şi bipurile electronice”, a precizat bizarul duo muzical în comunicatul de presă prin care îşi anunţa creaţia. Trupa Matmos îşi va lansa albumul pe 19 februarie 2016, după care va concerta în câteva oraşe de pe teritoriul Statelor Unite.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite