Cum şi-au luat rămas bun nişte tineri de la prietenul lor. L-au dezgropat şi i-au oferit „o ultimă plimbare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un grup de bărbaţi din Ecuador i-au oferit unui prieten decedat recent o  ultimă plimbare cu motocicleta FOTO captură The Sun
Un grup de bărbaţi din Ecuador i-au oferit unui prieten decedat recent o  ultimă plimbare cu motocicleta FOTO captură The Sun

Prietenii unui tânăr din Ecuador care a murit săptămâna trecută i-au dezgropat trupul şi l-au dus la o ultimă plimbare cu motocicleta, relatează The Sun care citează publicaţia italiană La Republica.

Tinerii au vrut să-şi ia rămas bun de la prietenul lor în vârstă de 21 de ani care ar fi murit  împuşcat în timp ce mergea la funeraliile unei rude.

Bărbaţii au spus că au obţinut permisiunea părinţilor de a-l exhuma şi duce într-o ultimă călătorie pe motocicletă. Tinerii au aclamat trecerea vehiculului cu mortul pus între şofer şi alt bărbat.

Tinerii au spus că vrut să-l omagieze şi să-şi ia rămas bun cum se cuvine. Ei au stropit şi coşciugul cu alcool.

Autorităţile oraşului ecuadorian au comentat că n-au mai văzut aşa ceva şi este un comportament „aberant şi nesănătos”.Nu au luat însă niciun fel de măsuri pentru că înmormântările sunt considerate evenimente private.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite