FOTO Cum să-ţi transformi mâna dreaptă într-o „iubită” afectuoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un japonez, student la Universitatea de Arte din Tokyo, îi învăţă pe celibatari cum să-şi păcălească prietenii în mediul online, făcându-i să creadă că sunt înr-o relaţie cu cineva.

Nu e ruşinos să fii singur, dar dacă vrei ca prietenii şi cunoştinţele tale să creadă că ţi-ai găsit jumătatea, ai putea să urmezi exemplul lui Keisuke Jinushi, care a „inventat” o nouă artă: aceea de a-ţi păcăli prietenii şi de a-i face să creadă că eşti într-o relaţie. Practic, „relaţia” este mâna ta dreaptă care, cu un pic de ojă, o idee de fond de ten şi ceva imaginaţie, poate părea a fi a unei femei.

image

FOTO odditycentral.com

În pozele „trucate” ale japonezului se poate vedea cum o mână, aparent de femeie, îl hrăneşte, îl şterge la gură sau îl prinde de faţă într-un mod afectuos. Crezi că prietenii tăi de pe Facebook îşi vor da seama că mâna de femeie e a ta şi că tu eşti în continuare singur? Cel mai probabil, nu.

image

Pentru a avea efectul scontat, Jinushi şi-a dat mâna cu fond de ten, apoi şi-a vopsit cu ojă unghiile, iar ca ultimă retuşare şi-a pus o prinzătoare de mână la încheietură. Japonezul le recomandă celor care vor să încerce metoda lui să folosească nişte filtre retro pentru poză sau să utilizeze aplicaţia Instagram.

image

Poza „romantică” postată pe reţelele sociale....

image

... şi felul în care aceasta a fost făcută

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite