Cum se alege „cea mai dulce fată din Rusia“ la Festivalul Ţânţarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Învingătoarea a fost muşcată de 100 de ori, la ediţia din 2013 a festivalului.  FOTO volganga.com
Învingătoarea a fost muşcată de 100 de ori, la ediţia din 2013 a festivalului.  FOTO volganga.com

Nimeni nu este dornic să fie muşcat de ţânţari, însă locuitorii din oraşul Berezniki, din regiunea rusească Perm, organizează anual un festival în cinstea ţânţarului. Printre atracţiile evenimentului se numără şi un concurs în urma căruia se acordă titlul de „cea mai dulce fată“ din Rusia.

Ediţia din acest an a festivalului a inclus şi o paradă organizată în cinstea ţânţarilor, dar şi o întrecere în cadrul căruia participanţii au fost încurajaţi să prindă câţi mai mulţi ţânţari vii.

În ceea ce priveşte alegerea „cele mai dulci fete“, doamnele şi domnişoarele trebuie să se îmbrace cât mai sumar, în fuste sau pantaloni scurţi, apoi să aştepte pentru a vedea care este preferata insectelor pe parcursul a 20 de minute.

Din juriu face parte şi un doctor, acesta fiind însărcinat cu număratul şi verificarea pişcăturilor lăsate de ţânţari pe trupul concurentelor. Recordul a fost înregistrat în 2013, când învingătoarea a fost muşcată de 100 de ori.
Conform organizatorilor, citaţi de publicaţia „Moscow Time“, secretul concurentelor cu lipici la ţânţari ar fi că mănâncă bine, nu beau alcool şi nu fumează înainte de concurs.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite