Condamnat la închisoare pentru o tunsoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un frizer din Bedford, Marea Britanie, i-a făcut unui băiat de 10 ani o „tunsoare umilitoare” şi l-a obligat apoi să măture părul de pe jos. Pentru fapta lui, frizerul Abdulrahim Omar a fost condamnat la 8 luni de închisoare, relatează The Telegraph.

Copilul, care era mândru de stilul frizurii sale, a fost tuns periuţă, ca pedeapsă pentru că a încercat sa folosească singur aparatul de ras.

După ce ceilalţi prezenţi în frizerie au început să râdă de el, băiatul s-a simţit atât de umilit, încât a sunat la poliţie.

După ce a fost arestat, Omar a recunoscut ce se întâmplase, spunând că a vrut sa-i dea copilului o lecţie. A mai precizat că băiatul folosea singur aparatul de ras şi a vrut să-i arate că poate fi periculos.

Omar, în vârstă de 21 de ani, a pledat vinovat pentru vătămare corporală şi a fost încarcerat pentru 8 luni. Acesta nu avea antecedente.

Procurorul Alex Radley a declarat: „Tânărul era mândru de stilul frizurii sale şi aceasta era foarte importantă pentru el. A fost rănit psihologic şi fizic.”

Ahtiq Raja, apărătorul lui Abdulrahim Omar a spus că ”domnul Omar recunoaşte că a făcut o greşeală gravă. Înţelege pe deplin acum. A dat dovadă, în trecut, că are un caracter bun şi a pledat vinovat. Îi pare foarte, foarte rău pentru ceea ce a făcut.”

Condamnându-l, judecătorul Richard Foster a precizat: „ Acest delict a fost umilirea premeditată a unui copil de 10 ani. A dat dovadă de un comportament execrabil.”

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite