Concediată după ce a postat o poză pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O americancă a fost concediată, după ce a postat pe reţeaua de socializare Facebook o fotografie care a scandalizat internauţii. Aceştia s-au simţit atât de jigniţi încât au lansat o pagină de Facebook prin care cereau concedierea femeii.

La baza întregului scandal stă o fotografie realizată de Lindsey Stone în timpul unei vizite la cimitirul din Arlington. În spirit de glumă, femeia a pozat mimând un strigăt şi făcând un gest obscen către o plăcuţă comemorativă, pe care scria „Linişte şi respect”, scrie Business Insider.

La scurt timp după postarea fotografiei pe reţeaua de socializare, imaginea a devenit virală. Internauţii s-au arătat indignaţi de gestul lui Lindsey, catalogându-l drept dispreţ la adresa memoriei soldaţilor necunoscuţi.

După ce a văzut cum au reacţionat utilizatorii de pe Facebook, Lindsey a postat pe contul ei un mesaj în care explica faptul că nu a vrut să dovedească lipsă de respect faţă de oamenii care servesc sau care au servit patria.

În revolta lor, internauţii au decis să lanseze o pagină de Facebook numită „Concediaţi-o pe Lindsey Stone”, care, până la urmă, şi-a atins scopul: atât Lindsey, cât şi prietena ei care a făcut fotografia au fost date afară.

Deşi atât Lindsey, cât şi tatăl ei şi-au cerut scuze, angajatorii femeii au considerat că imaginea companiei a fost afectată de întreg scandalul, aşa că au decis s-o concedieze.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite