Cine este micul geniu din Rusia care susţine că s-a născut pe Marte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un
copil din Rusia susţine că s-a născut pe Marte. Care este povestea lui. FOTO: Instagram
Un copil din Rusia susţine că s-a născut pe Marte. Care este povestea lui. FOTO: Instagram

Boriska Kipriyanovich, care trăieşte în Volgograd, Rusia, susţine că ar trăit pe planeta roşie înainte de a se renaşte pe Pământ cu misiunea de a salva omenirea. Băiatul, în vârstă de 25 de ani, este considerat de către oamenii de ştiinţă un mic geniu.

Boriska, care înseamnă „micul Boris”, a fost un copil special încă de când a venit pe lume. La doar două săptămâni de la naştere, acesta s-a ridicat singur în şezut, iar la câteva luni, acesta a început să vorbească. Potrivit declaraţiilor mamei sale, până la vârsta de un an şi jumătate, Boris putea deja să citească, să deseneze şi să picteze. 

Acesta spune că propria sa rasă, de marţieni, a fost decimată într-un conflict nuclear acum mii de ani şi se teme că şi pământenii se îndreaptă în aceeaşi direcţie. 

Boris a declarat că nu este singurul copil din spaţiu care a ajuns pe Pământ, pretinzând că mai sunt alţii ca el care au fost trimişi cu misiunea clară de a salva umanitatea, iar toţi cei reîncarnaţi se numesc „Copiii Indigo”. Aceştia au supravieţuit războaielor marţiene şi au abilităţi supranaturale. 

Conform lui Boriska, mulţi marţieni sunt nemuritori şi, de la vârsta de 35 de ani, nu mai îmbătrânesc. Aceştia sunt foarte înalţi, foarte avansaţi din punct de vedere tehnologic şi capabili de călătorii interstelare. 

„Îmi amintesc când avem 14 sau 15 ani. Marţienii duceau războaie tot timpul, iar eu trebuia să particip la raiduri aeriene alături de un prieten.

Puteam să călătorim în spaţiu şi timp, în nave rotunde, dar observam viaţa de pe Pământ din nave triunghiulare. Navele marţiene sunt foarte complicate şi au capacitatea de a zbura în tot Universul”.

Boriska insistă că mai sunt multe de descoperit pe Terra, subliniind că Marea Piramidă din Giza ascunde secrete importante.

„Viaţa oamenilor se va schimba când Sfinxul va fi deschis, are un mecanism undeva în spatele urechii, nu-mi amintesc exact”, a mai spus el.

 Acesta a mai declarat că marţienii respiră dioxid de carbon şi dacă vor veni vreodată pe planeta noastră ar trebui să respire din tuburi alimentate cu acest gaz.

La ora actuală, Boriska nu poate fi găsit, iar jurnaliştii care au încercat să-i dea de urmă au aflat că acesta ar trăi într-un sătuc izolat din Rusia, sub protecţia guvernului. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite