Cine câştigă într-o luptă care are loc între un crocodil şi un rechin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turist australian aflat într-o croazieră pe râul Adelaide, din Kakadu, Australia, a rămas fără cuvinte în momentul în care a văzut un lucru neobişnuit: confruntarea dintre un crocodil şi un rechin.

Andrew Paice, turist australian plecat într-o călătorie pe râul Adelaide, a reuşit să surprindă momentul când un crocodil, lung de 5,5 metri, botezat Brutus de către organizatorii croazierelor de pe acel râu a atacat un rechin. Anterior, Brutus fusese văzut când se ospăta cu carne de bivol, potrivit ABC News.

„Brutus e un crocodil chiar celebru în zonă, iar ghidul nostru îl făcuse să sară destul de mult pentru a-şi primi hrana. Eram aproape de finalul croazierei şi hrănisem toţi crocodilii de pe râu, când îl vedem pe Brutus având ceva în gură. Ghidul a întors barca şi am văzut ce avea între fălci: un rechin, care încă se zbătea. Nici prin cap nu-mi trecuse ideea că un crocodil poate vâna un rechin. De fapt, toată lumea era uimită“, a povestit pentru Daily Mail, Andrew Paice.

image

FOTO: Andrew Paice / ABC News

Despre Brutus ghizii susţin că acesta ar avea aproximativ 80 de ani, îi lipseşte un picior din faţă şi o bună parte din dinţi. Cu toate acestea, crocodilul a reuşit să ucidă rechinul-taur după ce l-a prins între fălcile slae.

Paice a susţinut că fata sa a fost „marcată“ de această experienţă, care i-a lăsat fără cuvinte şi pe ghizi.

„Ghizii noştri turistici, Morgan şi Harry, au făcut acest lucru (n.r.-traseul pe râu) de aproape 30 de ani şi nu a văzut ceva asemănător“, a adăugat Paice pentru ABC News.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite