Cel mai tare dintre hoţii care iau fetelor chiloţii: un chinez colecţiona lenjerie intimă feminină, pe care o „pescuia” cu ajutorul unei undiţe improvizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mirror
FOTO Daily Mirror

Un bărbat obsedat de lenjeria intimă feminină a „pescuit‟ cu ajutorul unei undiţe improvizate sute de chiloţi şi sutiene, fără ca victimele lui să îşi dea seama.

Un chinez în vârstă de 32 de ani, poreclit Zhang, a fost „împins‟ de obsesia sa bolnavă pentru lenjeria intimă a femeilor la gesturi extreme. Bărbatul „pescuia” cu ajutorul unei undiţe improvizate chiloţi şi sutiene din casele şi din grădinile femeilor, care îşi lăsau hainele spălate afară, la uscat. 

Zhang, originar din oraşul Liyang din China, a fost arestat după ce a fost prins în fapt de poliţia locală. Când ofiţerii de poliţie au deschis uşile dubei chinezului, au descoperit o colecţie impresionantă de 285 de sutiene şi 185 de chiloţi de damă, toate obiectele fiind purtate. 

În plus, după alte investigaţii, au fost descoperite alte 102 obiecte vestimentare furate de bărbat, acesta recunoscând că a adunat toate lucrurile pe parcursul unei perioade de trei ani. Potrivit publicaţiei „Daily Mirror‟, Zhang a declarat că la început fura maxim două obiecte de lenjerie intimă, însă apoi nu s-a mai putut stăpâni. În numele bărbatului, care urmează să fie evaluat psihiatric, s-a deschis o anchetă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite