Cei mai cunoscuţi ucigaşi somnambuli din istorie. Au fost achitaţi în ciuda crimelor înfăptuite

Cei mai cunoscuţi ucigaşi somnambuli din istorie. Au fost achitaţi în ciuda crimelor înfăptuite

Somnambulismul este o tulburare gravă a somnului FOTO Shutterstock

Somnambuismul este o tulburare a somnului, iar persoanele care suferă de această tulburare pot face activităţi simple sau complexe, fără a fi conştiente. Unii dintre somnambuli pot chiar să ucidă.

Un soţ şi tată scoţian de 27 de ani din Glasgow pe nume Simon Fraser, a visat în dimineaţa zilei de 10 aprilie 1878 că un monstru a venit prin podea pentru a-i ataca familia. Simon l-a apucat şi l-a lovit de podea, după care s-a trezit din somn şi a descoperit că, de fapt, monstrul era fiul lui de un an şi jumătate şi că îi spărsese capul. Nu era prima dată când Simon avea probleme grave legate de somn.

Suferea de somnambulism, de pavor nocturn şi avusese un lung şir de coşmaruri în care un monstru alb sau o fiară sălbatică pătrundea în casa lui noaptea pentru a-i ataca familia. Nu a negat ceea ce a făcut şi a spus poliţiştilor că el chiar credea că apără însuşi copilul pe care îl ucisese.

Citeşte aici continuarea articolului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările