Ce face o tânără din Florida, pasageră pe un scuter, în mijlocul traficului

Ce face o tânără din Florida, pasageră pe un scuter, în mijlocul traficului

Statul Florida e cunoscut nu doar pentru portocalele sale şi Lumea Disney, ci şi pentru locuitorii săi libertini, care sunt atât preocupaţi de ceea ce fac, că nici nu-şi mai dau seama că sunt în public. O tănără aflată pe un scuter a fost surprinsă în mijlocul unei acţiuni ce nu suferea aşteptare, într-un video devenit viral.

Un video transmis pe Facebook în care o tânără, aflată pe un scuter îşi rade picioarele cu nonşalanţă a devenit viral, adăugând la faima statului Florida de a avea unii dintre cei mai nonconformişti locuitori.
 
Video-ul îi are drept protagonişti pe şoferul scuterului, un bărbat grizonat şi pe femeia tănără care, în mijlocul traficului, mânuieşte cu îndemânare o lamă, şi chiar o curăţă pentru mai multă eficienţă.
 
Cei doi care par a fi un cuplu călătoresc nepăsători faţă de pericol, niciunul dintre ei nepurtând cască.
 
Ştirile bizare de pe Yahoo abundă de astfel de eroi atipici ai Floridei, care par a se întrece în comportamente de la îndrăzneţe la bizare de-a dreptul.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: