Câştigă 10.000 de dolari pe lună din vânzarea cartofilor amuzanţi

Câştigă 10.000 de dolari pe lună din vânzarea cartofilor amuzanţi

Americanul Alex Craig a pus pe picioare anul acesta o firmă care vinde cartofi inscripţionaţi cu mesaje amuzante.FOTO wfaa.com

Să expediezi oamenilor cartofi inscripţionaţi cu diverse mesaje amuzante pare una dintre cele mai proaste şi mai neprofitabile idei de afaceri. Nu asta s-a întâmplat însă când americanul Alex Craig, în vârstă de 24 de ani, a pus pe picioare o firmă care se ocupă cu livrarea de cartofi haioşi.

Americanul Alex Craig a pus pe picioare anul acesta o firmă care vinde cartofi inscripţionaţi cu mesaje amuzante.

Iubitei sale nu i-a venit să creadă când abia înfiinţata companie Potato Parcel a primit în numai două zile de la lansarea site-ului comenzi în valoare de 2.000 de dolari. „Nu o să vinzi nici măcar un singur cartof. Este cea mai proastă idee pe care am auzit-o vreodată“, şi-a adus aminte tânărul patron de vorbele pe care I le-a spus iubita sa când i-a împărtăşit ideea de business.

Începând cu primăvara acestui an, Craig a reuşit să aibă un profit net de 10.000 de dolari lunar. Ideea afacerii este simplă. Clientul comandă cartoful în valoare de 8 dolari pe site, alege un mesaj amuzant care va fi scris pe legumă şi îl trimite anonim oricui doreşte.

„Am strâns bani ca să-ţi cumpărăm un cadou. Ăsta este“, apare scris pe unul din cartofii-cadou vânduţi de întreprinzătorul Craig.   FOTO wfaa.com 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: