Campion autoritar la crenvurşti cu muştar: un american a înfulecat 62 de hotdogi în zece minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matt "Megabroască" Stonie. FOTO AP
Matt "Megabroască" Stonie. FOTO AP

Tânărul Matt "Megabroască" Stonie, în vârstă de 23 de ani, i-a lăsat cu gura căscată pe spectatorii care l-au urmărit înghiţind nu mai puţin de 62 de crenvuşti cu muştar şi pâine în doar zece minute.

Americanul a ieşit învingător în cadrul concursului anual de mâncat hot dog, organizat la New York cu ocazia zilei naţionale a Statelor Unite, la 4 iulie. Matt Stonie l-a învins detaşat pe campionul de anul trecut, Joey "Fălci" Chestnut. 

După concurs, Chestnut a declarat că abia aşteaptă să-şi ia revanşa anul viitor şi că viteza lui Stonie i-a făcut foame. La categoria feminină, câştigătoarea Miki Sudo a mâncat 38 de crenvurşti, ocazie cu care şi-a depăşit propriul record, de 34 de cârnaţi.  

concurs

Americanul a ieşit învingător în cadrul concursului anual de mâncat hot dog, organizat la New York cu ocazia zilei naţionale a Statelor Unite, la 4 iulie. FOTO AP 

Competiţiile de acest gen stârnesc adesea nemulţumirea iubitorilor de animale, care organizează proteste, fluturând pancarte stropite cu sânge fals, în timp ce concurenţii sunt ocupaţi să înfulece mâncarea, notează Daily Mirror. Poliţia menţine ordinea la astfel de evenimente cu ajutorul câinilor antrenaţi să nu poftească la mirosul de carne care sfârie pe grătare.
 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite