Câinele cu nasul bifurcat are miros mai dezvoltat: mutaţia care face să pară că are două nasuri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toby, un câine din rasa ciobănesc australian, a devenit celebru şi figurează în Cartea Recordurilor pentru că are nasul bifurcat, anomalie care face să pară că are două nasuri. În schimb, Toby este dăruit cu un simţ olfactiv foarte dezvoltat.

Toby a fost descoperit pe străzile oraşului californian Fresno şi de când a fost adoptat a devenit o atracţie în Las Vegas. Cum s-a întâmplat asta dezvăluie noul stăpân al lui Toby, Todd Ray, care l-a înscris pe amicul său patruped la Prezentarea de Ciudăţenii de pe plaja Venice din Los Angeles. Motivul este acela că Toby are nasul bifurcat, ceea ce face să pară că are două nasuri, şi un simţ olfactiv foarte ascuţit.

„Totată lumea care îl întâlneşte pe Toby îl iubeşte, este cel mai scump câine”, spune stăpânul lui Toby, adăugând că, la rândul lui, şi câinele iubeşte pe toată lumea.  

Ray, stăpânul lui Tobby, figurează în Cartea Recordurilor pentru că deţine cea mai mare colecţie de animale cu două capete, fiind obişnuit cu astfel de creaturi ciudate. Colecţionarul l-a adăugat relativ recent şi pe Toby la mica lui grădină zoologică, după ce mai întâi l-a salvat pe câine din mâinile unui hingher.

 Câinele cu două nasuri are acum doi ani şi este perfect sănătos, în ciuda mutaţiei extrem de rare cu care s-a născut. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite