Bull, primul motan din lume declarat gay, alungat de stăpână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motanul Bull din Nigeria a rămas fără casă, după ce fosta stăpână l-a alungat din cauza orientărilor sale sexuale mai diferite decât semenii lui. Femeia s-a hotărât să renunţe la a-şi mai îngriji motanul pe care îl bănuieşte că este gay, transformându-l pe Bull în prima felină „acuzată”în mod public că este homosexuală .

Fosta stăpână a lui Bull, nigeriană de vârstă mijlocie, susţine că motanul „a avut un comportament sexual nenatural” şi că „a făcut avansuri” altor motani. Aceeaşi femeie l-a acuzat pe Bull că era ostil faţă de femele care se aflau în apropierea lui, devenind uneori chiar agresiv cu ele, relatează publicaţia „The Daily Mail”.

Mai mult, atunci când presa a preluat subiectul, unii vecini ai fostei stăpâne au susţinut că motanul Bull avea o blană cu o culoare distinctă faţă de toţi ceilalţi motani născuţi în aceeaşi casă. Nigerienii au pus acest lucru pe seama faptului că Bull nu are un comportament heterosexual, care să contribuie la răspândirea speciei lui.

Fosta stăpână a motanului devenit celebru a declarat că acţiunile lui erau „împotriva legilor naturii” şi l-a dat afară spunând că „oricine care ar interesat de această pisică gay nu o va dori pentru că nu va avea niciun scop”, referindu-se la faptul că Bull nu are intenţia de a se apropia de femele. Deocamdată, nimeni nu a adoptat pisica, notează „The Daily Mail”.

Bull ar putea fi prima pisică declarată gay în mod public, însă nu este primul animal de casă care trece printr-o situaţie asemănătoare. Anul trecut, un bărbat din Tennessee şi-a lăsat câinele la un adăpost pentru animale, după ce a început să aibă bănuieli că este gay. Din fericire, căţelul şi-a găsit între timp un nou stăpân, mult mai tolerant cu preferinţele sale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite