Bărbatul cu silicoane a decis să scape de „povara” unui pariu făcut în urmă cu 20 de ani VIDEO

Bărbatul cu silicoane a decis să scape de „povara” unui pariu făcut în urmă cu 20 de ani VIDEO

Deşi ar fi trebuit să scape de bustul feminin după perioada de timp stabilită, Zembic a păstrat sânii timp de două decenii pentru că „s-a îndrăgostit de ei”, după cum a declarat. FOTO Hepta

Un parior înrăit din Canada, Brian Zembic, de 55 de ani, a decis să repare urmarea unui rămăşag care i-a adus 100.000 de dolari în urmă cu 20 de ani, după ce şi-a făcut implant mamar.

Pasionatul de jocuri de noroc a acceptat să răspundă provocării venite din partea unui amic, care a promis că îi oferă suma de bani dacă are curajul să-şi pună sâni cupa C şi să rămână astfel timp de un an de zile. 

Ideea a fost inspirată de iubita prietenului, care atrăgea atenţia tuturor graţie bustului său apetisant, iar Zembic s-a lăudat că ar avea parte de acelaşi succes dacă ar fi dăruit cu asemenea „accesorii”.

Deşi ar fi trebuit să scape de bustul feminin după perioada de timp stabilită, Zembic a păstrat sânii timp de două decenii pentru că „s-a îndrăgostit de ei”, după cum a declarat. 

În plus, pariul l-a transformat într-o adevărată vedetă. Drept dovadă, intervenţia chirurgicală de îndepărtare a silicoanelor a devenit subiectul unui episod din seria de emisiuni reality „Botched”, care va fi difuzat joi de un post de televiziune american, informează Daily Mail. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările