Bărbatul cu penis bionic şi-a pierdut, într-un final, virginitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mohammed Abad, britanicul care trăieşte cu un penis bionic după ce şi-a pierdut organul sexual în copilărie, a făcut sex pentru prima oară la vârsta de 44 de ani.

Noaptea magică era programată să aibă loc în luna ianuarie, însă bărbatul a fost nevoit să amâne totul după ce şi-a rupt piciorul într-un accident auto.

Mohammed şi-a pierdut penisul în copilărie, în urma unui accident. Doctorii au reuşit,în 2012, să îi monteze acestuia un penis bionic, însă organul fost testat pentru prima oară abia acum, în compania lui Charlotte Rose, o prostituată de 35 de ani. 

„A fost grozav. Aşteptam ziua asta de la 18 ani. Am scăpat de o povară mare şi sunt foarte fericit”, a declarat Mohammed pentru Daily Mirror.

Mohammed şi Charlotte s-au întâlnit într-un hotel din Londra şi, înainte să facă sex, au petrecut împreună câteva zile pentru a se cunoaşte mai bine. În „seara magică”, penisul bionic a întâmpinat o problemă de funcţionare aşa că totul a trebuit amânat. 

„A fost frustrant, dar am aşteptat deja 20 de ani, aşa că încă o zi nu a fost o problemă”, îşi aminteşte Mohammed.

Totul a mers, însă, „ceas” în seara următoare.

„Când Charlotte l-a văzut pentru prima oară, a tăcut şi am fost puţin îngrijorat. Însă a spus: E incredibil! E drăguţ să auzi o doamnă spunând asta. După ce totul s-a terminat, am rămas întins cu un zâmbet larg pe faţă”, a mărturisit bărbatul.

Charlotte percepe un tarif de 160 de lire (200 de euro) pe oră însă a lucrat pro bono pentru Mohammed.

„A fost o onoare să fiu abordată de el pentru că prima experienţă sexuală este o amintire pe care nu o uiţi niciodată. Am vrut să fiu sigură că nu există nicio presiune”, a explicat ea. Femeia a precizat că partida a durat o oră şi trei sferturi şi s-a declarat impresionată.

Mohammed spune că îşi propune ca în perioada următoare să cunoscă alte femei şi îşi doreşte ca într-o zi să devină tată. Acest lucru este posibil pentru că el are un testicul sănătos care funcţionează normal şi produce spermă.

„Doctorii mi-au testat sperma şi nivelul testosteronului şi orice e posibil”, a spus bărbatul.

El s-a căsătorit cu o femeie în 2012, însă i-a spus acesteia abia în noaptea nunţii despre problemele sale fiziologice, iar căsnicia lor s-a destrămat.

Penisul bionic al lui Mohammed Abad este o adevărată bijuterie chirurgicală şi inginerească.  În ultimii trei ani, bărbatul a fost supus în total la 119 operaţii delicate, iar cea din urmă, în care i-a fost montat penisul bionic, a durat 11 ore.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite