Bărbatul cu organe sexuale de aproape cinci kilograme VIDEO

Bărbatul cu organe sexuale de aproape cinci kilograme VIDEO

Penisul bărbatului are aproape 23 de centimetri lungime şi 14 centimetri în diametru, dimensiuni la care a ajuns după patru intervenţii chirurgicale. FOTO The Sun

Berlinezul Micha Stuntz, în vârstă de 45 de ani, şi-a injectat silicon în penis şi scrot ca să pară mai dotat, însă a exagerat, iar acum organele sale genitale cântăresc aproape cinci kilograme, cam cât o pisică de mărime medie.

Penisul bărbatului are aproape 23 de centimetri lungime şi 14 centimetri în diametru, dimensiuni la care a ajuns după patru intervenţii chirurgicale.

Dorinţa de a avea un penis mai mare a apărut în urmă cu 20 de ani, când a primit în dar o pompă pentru penis.

 „Eram curios şi am încercat-o, aşa am descoperit că mă simţeam minunat. Am avut însă impresia că eram prins în corpul în care m-am născut şi mi-am dat seama că aveam posibilitatea să îl modelez aşa cum doresc”, a povestit Micha conform publicaţiei „The Sun”.

Acesta susţine că duce o viaţă obişnuită, în ciuda faptului că nu mai poate să facă sex în poziţii clasice şi că nu-şi găseşte pantaloni pe măsură.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările