Bărbatul care a făcut sex cu o femelă delfin spune că ea a fost de vină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Malcolm Brenner, alături de iubita sa Dolly, în 1971. FOTO Daily Mail
Malcolm Brenner, alături de iubita sa Dolly, în 1971. FOTO Daily Mail

Malcolm Brenner, americanul care susţine că a făcut sex cu o femelă delfin pe nume Dolly, în 1971, povesteşte într-un film documentar lansat recent la Festivalul Slamdance, „Dolphin Love“, că mamiferul a fost cel care l-a sedus.

Malcolm Brenner, care are astăzi 63 de ani, descrie în amănunt relaţia amoroasă desfăşurată pe parcursul unui an, în cadrul unui parc tematic din Florida, la adăpostul nopţii. Acesta afirmă că fiecare întâlnire sexuală a fost consensuală şi că, mai mult, Dolly a fost cea care se freca de el. Avansurile primite l-au făcut să cedeze în cele din urmă farmecelor ei, notează Daily Mail.  

„Am început şi eu să mă frec de spatele ei, în timp ce mă apropiam de coada ei, iar Dolly se rotea şi ea uşor“, descrie Brenner cum aveau loc actele sexuale. Povestea de amor dintre Dolly şi Malcolm a fost desctisă şi într-o carte numită „Wet Goddess“ (lb. engl. - Zeiţa udă).

delfin

Malcolm Brenner are în prezent 63 de ani FOTO Daily Mail 

Brenner nu este singura persoană care susţine că a făcut sex cu un delfin. În 1960, o femeie cercetător pe nume Margaret Lovatt, care încerca să înveţe un delfin să vorbească în limba engleză, ca parte dintr-un experient NASA (n.r. - agenţia spaţială americană), ar fi ajuns să se îndrăgostească de Peter, un delfin mascul.

delfin

FOTO Margarett Lovatt şi delfinul Peter 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite