Austriecii care se vaccinează anti-COVID primesc 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”, într-un bordel din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După o doză de vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere. Foto Shutterstock
După o doză de vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere. Foto Shutterstock

Rata de vaccinare în Austria este printre cele mai scăzute din Europa de Vest. În acest context, bordelul din Viena oferă vaccinări împotriva COVID-19 şi vouchere pentru o vizită gratuită celor care se vaccinează acolo, potrivit Sky News.

Fun Palast speră astfel să contribuie la creşterea ratei de vaccinare, dar şi să-şi mărească numărul de clienţi care s-a redus din cauza pandemiei, potivit Digi24. 

După o doză de vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere. Bordelul încurajează bărbaţii şi femeile să îl viziteze pentru vaccinări, luna aceasta.

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienţi, iar cu această iniţiativă sperăm să ne revenim”, a precizat Fun Palast într-un comunicat.

„M-aş fi vaccinat oricum, dar noile restricţii au accelerat puţin lucrurile. Şi din moment ce un cunoscut de-al meu a organizat această acţiune, m-am gândit să merg. Cred că este în regulă să faci asta, pentru că aduce o contribuţie în direcţia dorită - aceea de a pune capăt pandemiei”, a spus un bărbat care a vizitat bordelul.

 „Practic, m-am uitat la statistici şi am citit că avem nevoie de aproximativ 70-75% de vaccinaţi pentru a ajunge la imunitatea colectivă, dar în prezent suntem doar la 63%.

Am observat în statistici că foarte mulţi bărbaţi refuză vaccinarea sau nici măcar nu ştiu că se pot vaccina. Şi din moment ce aceştia sunt publicul nostru, am decis să înfiinţăm un centru de vaccinare aici”, a declarat pentru Reuters  Peter Laskaris, managerul Fun Palast.

Cancelarul Alexander Schallenberg a spus că cele mai recente restricţii din Austria vor rămâne, probabil, în vigoare şi în perioada sărbătorilor de iarnă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite