Antonio Vazquez, ,,Marele Vrăjitor” al Mexicului, crede că preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, va muri până în aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonio Vazquez crede că preşedintele Venezuelei va muri până în aprilie FOTO abc.net.au
Antonio Vazquez crede că preşedintele Venezuelei va muri până în aprilie FOTO abc.net.au

Antonio Vazquez are 72 de ani, o barbă lungă şi, din câte se spune, un talent rar, cel de a ghici viitorul. De peste 30 de ani, bărbatul s-a autoproclamat ,,Marele Vrăjitor” al Mexicului şi ghiceşte în cărţile de tarot, fiind şi bun cunoscător al horoscopului.

Vazquez nu a avut de fiecare dată cele mai bune intuiţii. Printre previziunile sale mai vechi se numără cele potrivit cărora ,,Fidel Castro va muri în 2008”, ,, Germania va câştiga Cupa Mondială, în 2006” şi ,,Barack Obama va pierde alegerile, în faţa lui Mitt Romney”. După cum putem observa uşor, ,,Marele Vrăjitor’’ nu prea a avut dreptate.

Chiar dacă face destul de multe previziuni incorecte, jurnaliştii din Mexic au aflat de la ,,Marele Vrăjitor” că preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez va muri, până în luna aprilie, potrivit Huffington Post.

Printre altele, Vazquez a mai spus că pe Obama îl aşteaptă un an foarte greu şi că în Orientul Mijlociu va izbucni un nou război.

Totuşi, există şi veşti bune pentru Mexic, o ţară care s-a luptat cu probleme legate de traficul de droguri şi cu dificultăţi pe plan economic.

,,Mexic va avea un rol important în lume, din punct de vedere economic şi va deveni un paradis al investitorilor”, spune Vrăjitorul.

Vazquez susţine că a anticipat moartea cântăreţei Jenni Rivera, cu ajutorul cărţilor de tarot şi că tot cărţile i-au arătat că Hugo Chavez, care se luptă cu cancerul, va ajunge să depună jurământul, dar va muri, până în luna aprilie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite