Şeful unui clan mafiot şi-a dat rivalii prin maşina de tocat, i-a făcut mici, apoi i-a mâncat cu muştar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un mafiot şi-a omorât rivalii şi i-a făcut mici.
Un mafiot şi-a omorât rivalii şi i-a făcut mici.

Potrivit autorităţilor austriece, Radoje Z., şeful unui clan mafiot, a ordonat ca rivalii săi să fie omorâţi şi daţi prin maşina de tocat. Acesta i-a făcut Ćevapčići (un fel de mici sârbeşti), pe care ulterior i-a gătit pe grătar şi i-a mâncat cu muştar şi ceapă.

Pe 21 decembrie 2018, un tânăr de 32 de ani a fost împuşcat în cap, după ce a vizitat un renumit local din Wollzeile, Austria. Sârbul ucis făcea parte din clanul notoriu Kavicki, care luptă împotriva altor grupuri pentru supremaţia drogurilor în Balcani. 

Arestarea unui alt membru al clanului a adus noi informaţii despre lupta dintre mafioţii sârbi, scoţând la iveală detalii sinistre.

Potrivit publicaţiei Heute.at, Vejiko B., cunoscut sub poreclele „Bestia” şi „Măcelarul”, este acuzat că şi-a răpit rivalii, i-a torturat şi le-a tăiat membrele într-o pivniţă din Ritopek (suburbia Belgradului), folosind o maşină de tocat.

Alimentul făcut din carnea umană a fost consumat de şeful clanului, Radoje Z (38 de ani). Pentru a-şi avertiza duşmanii, mafioţii îşi hrăneau câinii cu oasele victimelor.

Preşedintele sârb, Aleksandar Vučić a rămas uimit de crima înfiorătoare şi a promis că vinovaţii vor fi găsiţi şi pedepsiţi. 

Clanul Kavački operează din oraşul portuar muntenegrean Kotor, considerat a fi esenţial pentru aducerea cocainei din America de Sud.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite