Zverev, dezvăluire printre lacrimi: Ce a povestit despre părinţii săi după ce a pierdut US Open 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexander Zverev a trăit momente emoţionante după finală
Alexander Zverev a trăit momente emoţionante după finală

Învins în finală, Alexander Zverev se poate consola măcar cu faptul că, spre deosebire de Dominic Thiem, s-a aflat la primul meci decisiv la un Grand Slam, în care a ratat trofeul.

La 23 de ani, germanul mai avusese până acum două sferturi la Paris (2018 şi 2019) şi o semifinală la Australian Open 2020. 

Zverev a devenit primul neamţ de la Michael Stich încoace, în 1994, care a pătruns într-o finală de US Open. După înfrângerea cu Thiem, ocupantul locului 7 ATP a făcut şi o dezvăluire emoţionantă printre lacrimi: „Mama şi tata n-au reuşit să vină aici, în Statele Unite, la acest turneu, pentru că au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, înainte de începerea competiţiei. E limpede că atunci când conduci cu 2-0 la seturi într-o finală de Grand Slam şi eşti învins... Nu e deloc uşor. Într-o zi, vom reuşi să câştigăm acest trofeu, eu şi echipa mea“.

Şi campionul Thiem a avut o reacţie frumoasă după meci: „Mi-aş fi dorit să poată fi doi învingători astăzi. Ambii am fi meritat-o. Sascha (n.r. - Alexander Zverev), mi-ai spus după finala de la Madrid că voi câştiga un titlu de Mare Şlem. O vei face şi tu, cu siguranţă, îţi vei face părinţii mândri“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite