Zola vrea sa se retraga

Atacantul italian al lui Chelsea Londra, Gianfranco Zola, in varsta de 35 de ani, ar putea sa se retraga din activitatea competitionala la sfarsitul acestui sezon. Italianul, care se afla sub contract


Atacantul italian al lui Chelsea Londra, Gianfranco Zola, in varsta de 35 de ani, ar putea sa se retraga din activitatea competitionala la sfarsitul acestui sezon. Italianul, care se afla sub contract cu gruparea engleza pana in iunie 2003, a recunoscut ca ar putea sa-si incheie cariera in 2002, daca nu va mai fi intr-o forma fizica buna. "Nu sunt sigur ca mai doresc sa joc un an. Trebuie sa ma gandesc serios daca vreau sa continuu si in sezonul viitor. Trebuie sa simt ca pot ajuta echipa intr-un fel, iar daca nu mi se intampla acest lucru, nu are sens sa continuu. Voi renunta si la salariu daca nu voi mai juca. Mi-e greu sa parasesc fotbalul, dar fiecare simte cand vine momentul sa se retraga", a declarat Gianfranco Zola.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: