Zltatan Ibrahimovic revine în fotbalul european, după o perioadă plină de succes pe continentul american

Zltatan Ibrahimovic revine în fotbalul european, după o perioadă plină de succes pe continentul american

Zlatan Ibrahimovic se întoarce la AC Milan FOTO Arhivă personală/Facebook

După ce a impresionat la echipa LA Galaxy, Zlatan Ibrahimovic se întoarce pe continentul european, care l-a consacrat, plasându-l printre cei mai spectaculoşi fotbalişti ai momentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suedezul va reveni la clubul italian AC Milan, potrivit reprezentantului Ligii Profesioniste Nord-Americane (MLS), Don Garber, citat de Reuters. La cei 38 de ani ai săi, atacantul lasă în urmă experienţa de la LA Galaxy, urmând ca înţelegerea să-i expire, chiar la finele acestui an. În urma evoluţiilor din ultimul an şi jumătate, Zlatan Ibrahimovic a fost inclus în echipa ideală a MLS, atât în 2018, cât şi în 2019, marcând de 53 de ori. 

Dintr-o cursă în care au fost angrenate mai multe cluburi europene, Zlatan Ibrahimovic a ales drept variantă câştigătoare clubul la care a mai jucat, între 2010 şi 2012 şi pentru care a înscris 42 de goluri în 61 de meciuri în campionatul intern. Vestea transferului său în fotbalul italian vine la doar câteva zile după ce suedezul a dat de înţeles, într-o postare pe contul său de Instagram, că va reveni în Primera Division. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: